Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Persones simpatitzants

Procediment
  • Accedeix al formulari que trobaràs més a baix i omple’l.
     
  • Posteriorment rebràs la carta de ratificació de la vostra sol·licitud per part de la Junta Directiva i podràs figurar a la pàgina web de l’Associació en la llista de personas simpatitzants. Temporalment podràs participar de forma activa en algun dels grups de treball de l’Associació.
Drets i deures de les persones simpatitzants

Drets que tens com a simpatitzant de l’EBC

Tindràs opció a formar part de la base de dades de simpatitzants i podràs rebre la newsletter de l’Associació i la informació sobre els esdeveniments relacionats amb l’EBC que es vagin produint. D’aquesta manera estaràs al dia de les noticies i iniciatives que es generin.
Una vegada hagis formalitzat la teva sol·licitud com a persona física o jurídica podrà figurar a la pàgina web de l’Associació en la llista de simpatitzants i temporalment podràs participar de forma activa en algun dels grups de treball de l’Associació.


Deures que tens com a simpatitzant de l’EBC

Com a persona simpatitzant cal que llegeixis i acceptis la carta d’adhesió. Amb ella expresses la teva voluntat com a persona de donar suport als principis fonamentals de l’Economia del Bé Comú (EBC) –Dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat, justícia social, participació democràtica i transparència. 
 

© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat