Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Presentació

Barcelona, seu internacional de l'Economia del Bé Comú

#EBC_BCN2016
 
Entre el 13 i 15 de maig Barcelona es convertirà per uns dies en la seu mundial de l'Economia del Bé Comú amb motiu de la celebració de la Reunió Internacional de Delegats del moviment de l'Economia de Bé Comú. 
 
Christian Felber, la inaugurarà amb un Acte de Benvinguda institucional que comptarà amb la participació i el suport del rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, i del primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.
 
Aquest acte se celebrarà a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona el divendres 13 de maig a les 19.00 h,  serà obert a tota la ciutadania i permetrà posar de manifest l'impuls de l'Economia del Bé Comú a Catalunya i a la ciutat de Barcelona. 
 
La Reunió internacional de delegats de l'EBC tindrà lloc durant tot el cap de setmana i aplegarà els màxims representants de l'Economia del Bé Comú de diferents països de la Unió Europea i Amèrica Llatina, que faran d'aquesta trobada un reforç de l'enfocament local-global del moviment i potenciaran aliances a diferents nivells per seguir desenvolupant i estenent aquesta iniciativa que fa propostes concretes de canvi a nivell social, econòmic i polític.
 
És la primera vegada que té lloc una trobada internacional d'aquest moviment fora d'Àustria, fet que mostra l'interès que suscita i el lideratge que des de Catalunya i Espanya s'hi està donant. 
 
L'acte de benvinguda està organitzat conjuntament per l'Associació Catalana i l'Associació Federal Espanyola per al Foment de l'EBC, amb el suport de la Universitat de Barcelona. Us hi esperem!
 
 
AGENDA              
© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat