Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Organitzacions simpatitzants

Procediment
  • Accedeix al formulari que trobaràs més a baix i omple’l.
     
  • Posteriorment rebràs la carta de ratificació de la vostra sol·licitud per part de la Junta Directiva i  podreu figurar a la pàgina web de l’Associació en la llista d'organitzacions simpatitzants. Temporalment podràs participar de forma activa en algun dels grups de treball de l’Associació.
     
Drets i deures de l'organització simpatitzant

Drets que tens com a simpatitzant de l’EBC

Tindràs opció a formar part de la base de dades de simpatitzants i podràs rebre la newsletter de l’Associació i la informació sobre els esdeveniments relacionats amb l’EBC que es vagin produint. D’aquesta manera estaràs al dia de les noticies i iniciatives que es generin.
Una vegada hagis formalitzat la teva sol·licitud com a persona física o jurídica podrà figurar a la pàgina web de l’Associació en la llista de simpatitzants i temporalment podràs participar de forma activa en algun dels grups de treball de l’Associació.


Deures que tens com a simpatitzant de l’EBC

Com a organització simpatitzant cal que llegeixis i acceptis la carta d’adhesió. Les organitzacions simpatitzants es comprometen a anar implantant bones pràctiques alineades amb el balanç del bé comú (BBC) i a comunicar periòdicament la seva evolució en un informe de millores BBC.
 

© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat