Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Persones consultores homologades

Imatge de complement
Edit Claros

La EBC para mí representa una propuesta holística e integradora del papel que debemos tomar como ciudadanos y/o trabajadores y organizaciones, cuya máxima aspiración es el Bien Común. La EBC nos motiva a observarnos cómo impactamos en nuestra Sociedad y el planeta y a plantearnos acciones de mejora para el Bienestar General.

es.linkedin.com/in/edithclaros/es

www.co-responsable.com

Imatge de complement
Albert Huerta

L'Economia del Bé Comú és una aposta valenta de les empreses i organitzacions més compromeses amb una competitivitat sostenible per incorporar accions de millora continua en la seva gestió a partir dels valors humans universalment reconeguts. Gràcies a l'EBC tornem a posar a les persones en el centre de l'activitat econòmica i animem a les empreses a incorporar l'ètica en la presa de decisions. L'EBC promou unes empreses més humanes, més felices i més sostenibles.

www.linkedin.com/in/albert-huerta/

www.vector5.cat

Imatge de complement
Montse Junyent

La mesura de la contribució al bé comú és essencial per avançar vers el canvi transformador de l’economia. Les persones que formen l’empresa són el seu principal valor, i el procés d’elaboració del Balanç del Bé Comú permet omplir de sentit la seva contribució a la missió d’aquesta. D’aquesta manera, la transformació comença dins de l’organització i es propaga a través del reconeixement que les persones consumidores i les administracions públiques concedeixen a l’empresa per la seva actuació responsable i compromesa amb el bé comú.

www.linkedin.com/in/montse-junyent-ferrer-a87b3642/

www.educarxtransformar.com

Imatge de complement
Josean Lavado

Per a mi el model de l’Economia del Bé Comú és una altra finestra oberta a l’esperança que l’economia pot estar al servei de les persones i que l’ètica pot calar en les empreses i organitzacions. I per fer-ho real i efectiu, cal que aquestes es facin el seu Balanç del Bé Comú. Però que ningú es confongui, el Balanç del Bé Comú no és una etiqueta, ni una certificació per penjar a la paret; ben aplicat és una autèntica eina de gestió ètica i de millora continua de les nostres organitzacions.

es.linkedin.com/in/joseantoniolavado

www.bideaconsultores.com

Imatge de complement
Joan Martinez

L’Economia del Bé Comú em permet articular el meu desig intern d’ajudar a que cada cop més persones i organitzacions evolucionem cap a un model econòmic i social on les persones siguem el centre.

www.linkedin.com/in/joan-martínez-3097a98/

www.joanmartinezgonzalez.com

Imatge de complement
Ramon Morata

L'economia del bé comú és una alternativa, a on els seus valors aplicats a l'empresa, permeten gestionar de forma més solidària, més ètica, més democràtica, tenint en compte els límits, tenint en compte tots els factors de forma sistèmica, per poder prendre les decisions tenint en compte tots els integrants interns i externs relacionats directament i els relacionats indirectament, per poder crear valor en un ecosistema equilibrat.

senar.net/home.htm

www.linkedin.com/in/joan-martínez-3097a98/

 

Imatge de complement
Andreu Pérez

L'EBC és un compromís personal per aconseguir millorar l'entorn en el que vivim a través de la nostra relació amb la societat.

www.linkedin.com/in/andreuperezmartinez

marketeasing.com

© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat