Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Participa

Imatge de complement

Si comparteixes els principis de l'Economia del Bé Comú (EBC), tant si ets una persona individual com una organització, t'animem a formar part d'aquest bonic projecte de canvi.

Informa't

Si vols participar de manera activa informa´t com pots contribuir al Bé Comú.
 

Fes-te soci o simpatitzant!

D'aquesta manera podràs millorar i visibilitzar la teva aportació al bé comú, compartint experiències i coneixement amb altres organitzacions tant a nivell local com internacional i formar part de la xarxa de persones i organitzacions pioneres en l'Economia del Bé Comú. Tindràs l'opció d'incorporar-te a un grup per compartir opinions i avançar acompanyat d'altres en el camí de l'EBC, participar de manera avantatjosa en els cursos i esdeveniments que organitzem.

 

Qui es pot fer soci o simpatitzant de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú?

 

Es pot fer simpatitzant o soci de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú qualsevol persona física o jurídica que vulgui contribuir de manera activa al desenvolupament i la implantació de l’Economia del Bé Comú i es comprometi amb els seus valors principals: dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat, equitat, transparència i participació democràtica. L’EBC és una iniciativa global que inclou a tothom: persones físiques, empreses, ONG, sindicats, institucions acadèmiques, institucions públiques i organitzacions socials, etc.

© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat