Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
04/03/2020

 Apreciad@s compañer@s de la EBC:

Durante los días 23 y 24 de Mayo tendrá lugar el encuentro anual de la Asocición Española para el Fomento de la Economía del Bien Común.

Hemos elegido como lugar de reunión y estancia la casa de San Felipe Neri, un espacio alineado con los valores de la EB y que en el pasado ya ha acogido eventos como la Asamblea Internacional  de Delegados en 2016 y la reunión de consultores de empresa en 2018.

Presentació Be Comú
30/01/2020

El passat dimecres 29 de gener es va celebrar la sessió informativa del projecte "Sants - Montjuïc: Territori del Bé Comú". Projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, en el marc de la convocatòria d'ajuts a projectes que activen les economies dels barris "Impulsem el que fas", i del Districte Sants - Montjuïc".

Imatge de complement
20/01/2020

Dimecres 29 de gener de 17:00 a 18:30 de la tarda l'ACFEBC organitza la sessió informativa "Districte Sants - Montjuic Territori del Bé Comú, projecte que, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc, pretén crear un ecosistema d’empreses i organitzacions implicades en la construcció d’un Territori del Bé Comú, per tal d’avançar cap a models de gestió més sostenibles i compromesos amb els reptes del territori.

Més informació sobre la inscripció i el contingut de la sessió al pdf adjunt.

Cloenda projecte Horta Guinardo
23/10/2019

 Prop d’una quarantena d’empreses i organitzacions van tenir l’oportunitat d’aprendre a fer el BBC amb el suport dels experts en aquesta eina i en cultura de la innovació, Montse Junyent i Fernando Lorenz.

Podeu trobar el contingut a l'enllaç adjunt

Presentació La voz interior
22/10/2019

 Ahir a la tarda es va presentar el nou llibre de Christian Felber “La voz interior” a la  “La Casa del Libro” per part de la editorial Oberon.

 

Amb una amplia participació van acompanyar al Christian Felber la Montse Junyent presidenta de la Asociació de l’ Economia del Bé Comú, en Gastpar Hernandez periodista de l’Ofici de Viure, Xavier Guix psicòleg i escriptor i en David Hervas consultor de la EBC i instructor de Mindfulness.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
25/10/2017

Una seixantena d'estudiants de primer curs del doble Grau ADE + DRET han realitzat un exercici d'aplicació del Balanç del bé comú a 16 empreses.
 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/01/2016

Signatura d'un conveni marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i l'Associáció Catalana per al Foment de l'Economia de Bé Comú.

15 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >
© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat