Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
20/01/2020

Dimecres 29 de gener de 17:00 a 18:30 de la tarda l'ACFEBC organitza la sessió informativa "Districte Sants - Montjuic Territori del Bé Comú, projecte que, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc, pretén crear un ecosistema d’empreses i organitzacions implicades en la construcció d’un Territori del Bé Comú, per tal d’avançar cap a models de gestió més sostenibles i compromesos amb els reptes del territori.

Més informació sobre la inscripció i el contingut de la sessió al pdf adjunt.

Cloenda projecte Horta Guinardo
23/10/2019

 Prop d’una quarantena d’empreses i organitzacions van tenir l’oportunitat d’aprendre a fer el BBC amb el suport dels experts en aquesta eina i en cultura de la innovació, Montse Junyent i Fernando Lorenz.

Podeu trobar el contingut a l'enllaç adjunt

Presentació La voz interior
22/10/2019

 Ahir a la tarda es va presentar el nou llibre de Christian Felber “La voz interior” a la  “La Casa del Libro” per part de la editorial Oberon.

 

Amb una amplia participació van acompanyar al Christian Felber la Montse Junyent presidenta de la Asociació de l’ Economia del Bé Comú, en Gastpar Hernandez periodista de l’Ofici de Viure, Xavier Guix psicòleg i escriptor i en David Hervas consultor de la EBC i instructor de Mindfulness.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
25/10/2017

Una seixantena d'estudiants de primer curs del doble Grau ADE + DRET han realitzat un exercici d'aplicació del Balanç del bé comú a 16 empreses.
 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/01/2016

Signatura d'un conveni marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i l'Associáció Catalana per al Foment de l'Economia de Bé Comú.

26/11/2015

Les clàusules per adjudicar el contracte de la neteja inclou valorar l'empresa que doni feina a persones en risc d'exclusió.

Llegir més

Imatge de complement
21/10/2015

El Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, organitzadora de la Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària que tindrà lloc els propers dies 22 i 23 d’octubre a Barcelona Activa, es proposa fer pública una declaració  que porta per títol “Cap a una Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària”.

20 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | >
© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat