Saltar a continguts

EBC Catalunya

Navegació

Menú principal

Notícies

30/01/2020
Sessió informativa del projecte “Sants – Montjuïc: Territori del Bé Comú”

El passat dimecres 29 de gener es va celebrar la sessió informativa del projecte "Sants - Montjuïc: Territori del Bé Comú". Projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, en el marc de la convocatòria d'ajuts a projectes que activen les economies dels barris "Impulsem el que fas", i del Districte Sants - Montjuïc".

Presentació Be Comú

 Nombroses organitzacions del Districte es van apropar a la sala habilitada de l'Edifici Barkeno per conèixer de primera mà en qué consistirà el projecte.

La sessió va ser molt dinàmica, a més d'introduir les principals característiques del moviment de l'Economia del Bé Comú, explicar la metodologia de treball, i els beneficis que pot aportar a les organitzacions participar en el projecte, es va presentar el cas d'èxit "Horta - Guinardó: Territori del Bé Comú".

Representants de 3 de les 10 organitzacions que van elaborar els seus BBC durant l'any 2019, van participar d'una taula rodona, de la qual destaquem:

  • Esther Mas de l'empresa CLD (Grup Sorigué) va remarcar que: "Participar al projecte d'Horta - Guinardó i treballar la nostra aportació al Bé Comú ens ha ajudat a que la resta de l'equip s'involucri amb temes de sostenibilitat".
  • Yolanda Caballero de l'EAP Sardenya, va posar èmfasi a: "l'EBC ens va permetre ser conscients de les possibilitats de millorar respecte a la contribució de l'entitat al Bé Comú".
  • Xavier Tremosa de l'empresa Atema Consulting va destacar que: " l'EBC et dona un mètode per situar a les persones en el centre de l'activitat".

 

Al acabar, els assistents van poder gaudir d'un pica - pica ecològic gentilesa de l'empresa "Ecoalimentaria", una de les organitzacions participants del projecte d'Horta - Guinardó.

Annex: Foto Presentcio  (png 155.48KB)
© EBC Catalunya - Torre Jussana Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 - Barcelona - info@ebccatalunya.cat